Вихідні на Тернопільщині “відзначилися” чотирма аваріями

Поділитися

Одна людина загинула та п’ятеро травмованих – такий результат чотирьох дорожньо-транспортних пригод, які трапилися у минулі вихідні на дорогах міста та області.

Повідомлення про аварію надійшло 2 липня о 22:25 від жителя Тернополя. На місце автопригоди виїжджали правоохоронці. Вони встановили, що водій автомобіля “Форд”, рухаючись вулицею Микулинецькою, не дотримався безпечної швидкості та збив пішохода – мешканця Зборівського району, 1982 року народження. Потерпілий переходив дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу.

За меддопомогою чоловік звернувся до травмпункту. У нього медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій лоба та садна спини. Після надання меддопомоги його відпустили.

У Бучацькому районі зіткнулися мотоцикл та іномарка. Автопригода зареєстрована 2 липня. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що близько 22:00 водій мотоцикла «LIFAN LF150-10B» на автодорозі “Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль” не вибрав безпечну швидкість руху та не дотримавшись дистанції, зіткнувся із автомобілем «АУДІ А-6». Іномарка їхала попереду мототранспорту. Під час перевірки з’ясувалося, що за кермом мотоциклу сидів чоловік без посвідчення водія.

В результаті ДТП до травматології потрапили з переломами та травмами кермувальник «LIFAN LF150-10B» та його пасажир. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Третього липня в результаті автопригоди в Тернополі, загинув житель села Товстолуг Тернопільського району. Дорожньо-транспортна пригода трапилася на вулиці 15 Квітня, неподалік Збаразького КП. За попередніми даними, близько 1:52 водій автомобіля “MERCEDES-BENZ”, який рухався в сторону м. Чернівці, збив пішохода, 1983 року народження. Останній переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Отримані в результаті удару травми виявилися несумісними з життям.

На Монастирищині під колесами автомобіля опинилася десятилітня дівчинка. Водій після зіткнення з місця пригоди втік.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи стало відомо, що малолітня на момент ДТП перебувала на тротуарі.

Дівчинку із закритою черепно-мозковою травмою та в комі госпіталізували в реанімаційне відділення Монастириської лікарні.

У ході слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили особу втікача. Це житель села Пишківці Бучацького району. Автомобілем «СІТРОЕН НЕМО» він керував по дорученню, а також у стані алкогольного сп’яніння. У скоєному водій зізнався.

Усі автопригоди внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство, повідомили “Про все”  у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

Нікчемний злодій у Тернополі: двічі впіймали за один день

СБУ опублікувала перелік російських соцмереж, якими радить не користуватись із 1 серпня