Шахраї видурили у пенсіонерки зі Збаражчини 15 тисяч гривень

Поділитися

Невідомий зателефонував, і представившись поліцейським, розповів що її син – винуватець страшного ДТП,– повідомила збаразьким правоохоронцям жителька Нового Села. Для того, аби син уникнув кримінальної відповідальності за «скоєне» необхідно перевести 15 тисяч гривень на рахунок в банку.

Налякана пенсіонерка зібрала гроші і якнайшвидше подалася за 25 кілометрів до Збаража, де з найближчого відділення банку відправила всю суму на рахунок вказаний шахраєм. Тільки через певний час потерпіла дізналася, що її цинічно обдурили, а син непричетний до жодного ДТП.

За фактом кримінального правопорушення відкрито кримінальне провадження за частиною першої статті 190 КК України – заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство). Триває слідство.

Правоохоронці вкотре застерігають краян бути обачними та нагадують, що найуразливішими для такого виду шахрайства є літні люди та пенсіонери. Поліцейські закликають краян застерегти своїх родичів та близьких, розповівши їм про часті випадки подібних шахрайств, повідомили “Про все” у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

На тернопільській дамбі роблять ремонт халатно і без дотримань елементарної техніки безпеки

Зниклого безвісти 27-річного жителя Тернополя знайшли мертвим