Геть загарбників у рясах

Поділитися

В неділю, 4 вересня, до активістів “Правого сектору” на акції проти Московського патріархату підійшла жінка, яка розповіла свою історію переходу в справжню Українську Православну Церкву. Виявляється, московські попи не збираються відпускати своїх прихожан, які активно тікають не стільки від самої церкви, скільки від їхньої проросійської позиції. Жінка зізнається, що прихожанам священики часто розповідали про громадянську війну та бандерівців. Спочатку вона старалася не звертати увагу на цю брехню, адже ходила в церкву в першу чергу до Бога, але з часом їй набридло все це слухати, і жінка почала ходити в інший храм, але вже Київського Патріархату.

Згодом, виходячи з храму, вона зустріла священика, який служив у церкві Московського Патріархату. Він впізнав її, адже колись жінка часто сповідалася в нього. Цей піп спочатку запитав, чому його прихожанка виходить саме з храму “розкольників” ( так вони часто називають Київський Патріархат), потім почав розповідати, що вона страшна грішниця, і їй треба навернутися і почав погрожувати їй.

Доки в країні діє ворожа церква, ми не зможемо здобути Українську Соборну Cамостійну Державу. Тернополяни підтримують нашу акцію і разом з нами виступають проти московської церкви в місті.

Усі ми, українці, маємо молити Бога за створення Єдиної Ураїнської Помісної Церкви!

Московським імперіалістам це невигідно, але правда переможе. Для цього потрібно молитись, працювати і боротись.
НВР “Правий Сектор” продовжуватиме боротьбу проти прибічників Кремля у рясах й надалі.

Тернопільський “Промінь” відновить свою роботу

Пропагандисти Кремля у відчаї