Іменини професії в Тернопільській обласній бібліотеці для дітей

Поділитися

81214602Мудрий і статечний вересень завершує свою тріумфальну ходу земними просторами. Кінцевою зупинкою цієї сезонної мандрівки є чудове свято – Всеукраїнський день бібліотек, що приходить до нас разом із незмінними покровительками – Вірою, Надією, Любов’ю та їх матір’ю Софією.
З нагоди професійного свята в період з 26 по 30 вересня у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей відбудуться урочисті заходи, до участі в яких запрошуються відвідувачі книгозбірні і всі охочі тернополяни.
26 вересня
Святковий «бібліотиждень» розпочнеться з концерту-привітання «Бібліотека – острів творчості і талантів» від вихованців Центру творчості дітей та юнацтва. А якщо ви досі не знаєте, як виглядає сучасний читач, то вам неодмінно потрібно завітати до нас і ознайомитись з фотовиставкою «Мій портрет з улюбленою книгою».
27 вересня
Наймолодшим читачам випаде унікальна нагода – «приміряти» на себе одну з найцікавіших і найблагородніших професій. Це стане можливим під час майстер-класу «Я – бібліотекар».
29 вересня
Продовження майстер-класу «Я бібліотекар». В ролі бібліотечних працівників спробують себе і найактивніші читачі-старшокласники, які протягом цілої години обслуговуватимуть своїх ровесників, перебуваючи по той бік кафедри. Інтригою цієї святкової доби стане День бібліотечних сюрпризів «Наповнимо цей світ радістю», а ближче до надвечір’я відбудеться Літературна зустріч з письменниками краю «Поезія – це музика душі».

Перед маленькими книголюбами гостинно розкриє двері Святкова вітальня «Веселимося, граємо та книжечки читаємо». А поки малеча розважатиметься і складатиме пазли, в затишному Бібліокафе «Книгоман» смакуватимуть новинками літератури.
До того ж з 26 по 30 вересня у бібліотеці діятимуть акції: «Тиждень поверненої книги», «Стань читачем сьогодні» та «Подаруй бібліотеці книгу».
Увазі відвідувачів будуть представлені книжково -ілюстративні виставки: «Книг крильми шумить бібліотека», «Цікавинки для дитинки», «Цей дивний світ – бібліотека».
Завершиться святкування Всеукраїнського дня бібліотек днем відкритих дверей «Бібліотека запрошує друзів». На учасників дійства очікує святковий концерт за участі юних талантів, нагороди і звичайно ж приємні сюрпризи!
Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей з нетерпінням очікує гостей і буде радий розділити своє професійне свято з кожним із вас.

Уляна Пилипчук – співробітник ТОБД

Правий cектор: ми там, де нас немає

Вкладаючи у бібліотеку, будуєш майбутнє держави