Мирослава Гонгадзе прокоментувала покупку квартири Сергієм Лещенком

Поділитися

i75_ArticleImage_118519Народний депутат України Сергій Лещенко, відомий своєю боротьбою з корупцією, розповів, за які гроші купив квартиру в центрі Києва площею 200 квадратних метрів і вартістю 7,5 млн гривень.

На своїй сторінці в Facebook нардеп написав, що частина грошей – це його заощадження, “як колишнього співвласника “Української правди”, крім того, в 2013-2014 роках ним був задекларований дохід понад 100 тисяч доларів, а половина суми придбання – це “займ від засновника “Української правди” Олени Притули терміном на 10 років”.

На це Мирослава Гонгадзе, дружина засновника і першого головного редактора “Української правди” Георгія Гонгадзе, відповіла Сергію Лещенку в коментарях: “Прости, Сергій, ти знаєш, я радію за тебе, але хочу таки зазначити, що діти Георгія Гонгадзе не отримали навіть однієї гривні від заснованого їхнім батьком проекту. Може, як співвласник створиш протекторат мені перед Оленою, може хоч на оплату навчання мені позичить на “10 років”.
Стосовно іншої частини грошей на квартиру, то, як зізнався Лещенко, і тут не обійшлося без жінки: “Це гроші моєї коханої людини Анастасії Топольської, яка буде вказана в моїй декларації за підсумками 2016 року. Заробіток Насті дозволяє впевнено говорити про погашення боргу. Настя входить в число найбільш високооплачуваних діджеїв Східної Європи, виступаючи близько 200 разів на рік на чотирьох континентах”.

 Водночас столичні ріелтори сумніваються в правдивості озвученої вартість квартири нардепа Лещенка: житло в цьому будинку продається в середньому по 5 тисяч доларів за квадратний метр, тобто ціна нової житлоплощі “борця з корупцією” – щонайменше мільйон доларів.

Як повідомлялося, про покупку квартири в центрі Києва за 7,5 млн грн повідомив блогер Андрій Дзиндзя.

“Друзі, давайте всі разом привітаємо Сергія Лещенка з покупкою чергової квартири за 7,5 млн. Я сподіваюся, що для молодої закоханої пари вистачить майже 200 кв. метрів”, – написав Дзиндзя і розмістив копію виписки з нотаріального реєстру.
Раніше в ефірі каналу NewsOne в інтерв’ю журналісту Євгену Кисельову Лещенко з гордістю заявив, що бюджет його партії ДемАльянс за 2015 звітний рік склав 3,5 мільйона гривень, що в два рази перевищує вартість купленої ним квартири. Лещенко також підтвердив, що системно обмінюється інформацією зі скандальним російським олігархом Костянтином Григоришиним.

Джерело

Автомобиль Путина попал в аварию в Москве

Ремонт дороги по-тернопільськи