У Тернополі краще, ніж в Африці?

Поділитися

Міграційна служба Тернопілля виконала судове рішення щодо видворення громадянина Нігерії

Громадянин Нігерії приїхав в Україну на навчання. Він став студентом одного з тернопільських вишів, але через невиконання умов договору був відрахований з навчального закладу. Відтак іноземець впродовж місяця мав виїхати з України, але залишився у нас нелегально.
В поле зору посадових осіб міграційної служби порушник потрапив під час профілактичних заходів. Відомо, що іноземець у навчанні не досягнув успіхів, а більше відзначився у вживанні алкогольних напоїв, за що й був відрахований з вишу. Зрештою, відносно нього було прийнято рішення про примусове повернення. Коли й цю законну вимогу іноземець проігнорував, Управління УДМС в Тернопільській області звернулося в міськрайоннний суд з позовом про його видворення.
В березні цього року за рішенням суду нелегальний мігрант був поміщений в Пункт тимчасового перебування іноземців, що на Волині. Там він перебував півроку, бо самостійно зібрати кошти на квиток додому не зміг. Аби порушник таки полетів на батьківщину, працівники міграційної служби Тернопільщини залучили адміністрацію навчального закладу, в якому раніше навчався молодий чоловік, та нігерійську общину. Спільними зусилля вдалося зібрати необхідну суму й 1 вересня іноземець вилетів у Нігерію.

Головний спеціаліст із зв’язків Бойко І.В.
з громадськістю та ЗМІ

Як перераховується дохід в іноземній валюті для спрощенця

Порошенко купує в Коломойського телеканал 1+1 та “Приватбанк”