Форум молодої демократії відбудеться завтра у Тернополі

Поділитися

У вівторок, 25 жовтня о 10.00 год. у конференц-зал №3, що у готелі Тернопіль розпочнеться Форум Молодої Демократії.
Під час Форуму будуть презентовані локальні ініціативи, реалізовані учасниками проекту «Школа Молодої Демократії» протягом липня-жовтня 2016 року.
Також планується обмін досвідом, нетворкінг та дискусійні панелі з представниками влади та громадськості на найактуальніші теми. Для прикладу, «Механізми співпраці влади та громади», «Впровадження бюджету участі», «Роль громадських ініціатив» тощо.

Програма Форуму:
9:30 Реєстрація учасників
10:00 – 10:15 Відкриття Форуму, вітальні слова представників влади та організаторів
10:15 – 10:30 Презентація проекту «Школа Молодої Демократії»
10:30 – 11:15 Інформаційна панель «Проект «Школа Молодої Демократії» як платформа для трансферу польського досвіду в Україну»
Ґжеґож Демель (Польща)
11:15–12.00 Панель «Роль громадських ініціатив»
Презентація реалізованих локальних ініціатив, обговорення
12.00- 12.20 Кава-брейк
12.20–13.20 Дискусійна панель «Механізми співпраці влади та громади в умовах децентралізації влади. Досвід Тернопільщини».
13.20-13.30 Закриття Форуму

Довідково:

Форум є заключною частиною польсько-українського проекту «Школа Молодої Демократії». Проект реалізується Фондом християнської культури «Знак» (Польща), ГО Молодіжна Альтернатива (Україна) та СГО Фундація Локальних Ініціатив Донеччини (Україна) у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку МЗС Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD). Місцевою партнерською організацією є ГО «Спілка Молодіжного Самоврядування».

Помер Богдан Гаврилишин

Патрульні повернули матері дитину, яка загубилася