Підтримайте міжнародну акцію «StopPutinsWarInUkrain»

Поділитися

afishka14 жовтня у цілому світі відбудеться акція «StopPutin’sWarInUkraine». Головними вимогами акції є:
• Консолідувати українську владу, політикум і громадськість задля перемоги над російською аґресією на сході України та в Криму, відновити територіальну цілісність України.
• Не обмежуватись лише діяльністю місії ОБСЄ, а також залучити до миротворчого процесу керівництво США, Канади, країн Європи та України у переговорних процесах з Росією. Вимагати присутності спостережної місії ОБСЄ до 24 годин на добу сім днів на тиждень та забезпечити її перебування на усій ділянці українсько-російського кордону.
• Вимагати від уряду Російської Федерації звільнення усіх громадян України, українських військових, які незаконно утримуються під арештом, як на території Росії, так і в Криму, за сфабрикованими і політично невмотивованими звинуваченнями.

До акції приєднаються українські патріоти у США, Канаді, Євросоюзу. Більше 30-ти громад у різних країнах світу долучилося до цієї ініціативи.

Організатор акції в Україні – Національний Рух «ДІЯ» («Державницька Ініціатива Яроша»). Акція відбудеться 14 жовтня у населених пунктах України.
Закликаємо усіх небайдужих патріотів долучитися заходу.
Прийди і підтримай дану акцію 14 жовтня о 15:00 на Театральний майдан!
АКЦІЮ ПІДТРИМУЮТЬ: ТОО «ВГО» Спілка офіцерів України, ТОО Українська Спілка ветеранів Афганістану, ГО «Схід та Захід єдині» , Спілка бійців та волонтерів АТО «Сила України», ГО «Автомайдан Тернопіль», ГС «Українська спілка Автомайдан», ГО «Об’єднання бойових побратимів».
Разом ми – Сила! Слава Україні!
Героям слава!

У багатодітній сім’ї з Угриньківець сталася біда

13 жовтня у Тернополі відбудеться вечір бардівської пісні