СБУ затримала керуючого нічним клубом, який займався незаконним відеоспостереженням

Поділитися

n_2077_89452629Керуючого нічним клубом, який займався незаконним прослуховуванням та відеоспостереженням, затримала у Генічеську на Херсонщині Служба безпеки України.

Щоб одержати відомості приватного характеру для тиску на підприємців зловмисник обладнав декілька номерів одного з готелів міста спеціальними технічними засобами негласного отримання інформації. Мініатюрні відеокамери, вмонтовані у корпуси телевізорів, передавали якісне кольорове зображення та звук високої якості на сервер, розташований у нічному клубі неподалік готелю.

Як встановили оперативники спецслужби, керівник нічного клубу і був організатором незаконного відеоспостереження.

Під час обшуків у приміщенні готелю, розважального закладу та за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили відеокамери, виготовлені у вигляді брелоків та флешок; комп’ютерну техніку з відеоінформацією про клієнтів готелю; засоби прослуховування, вмонтовані у телевізори; SD-карти, флешки, ноутбуки. Також у робочому кабінеті затриманого виявлено бойову гранату РГД-5.

n_2077_21853345 n_2077_69336148Слідчі СБУ повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 359 (незаконне придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Тривають слідчі дії із встановлення всіх причетних до використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, повідомили “Про все” у прес-центрі СБ України

Мої враження від фільму “Волинь”

Військового комісара Тернопільського обласного військкомату Катинського затримали з хабарем?