Тернопіль на два дні залишиться без води

Поділитися

У зв’язку із так званим “плановим промиванням водопровідних мереж” від 00 годин 25 жовтня до 24 години 26 жовтня буде припинено водопостачання у Тернополі, а також довколишніх селах.

Вода у ці дні буде у центральній частині міста, а також у мікрорайонах «Новий світ» та «Старий парк». На деяких вулицях (Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Стадникової, Чернівецька) вода подаватиметься із пониженим тиском, тобто може бути відсутня на деяких поверхах.

1441087854_voda1Цілковите відновлено водопостачання Тернополя й довколишніх сіл відбудеться вранці 27 жовтня. До того часу в окремих будинках може з’являтися вода з підвищеним вмістом хлору, яка є непридатною для вживання в питних цілях чи для приготування їжі.

Адміністрація КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та зазначає, що промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, яка передбачена технологією експлуатації водопровідних мереж. Здійснюють її двічі на рік: навесні та восени з метою покращення якості питної води.

 

Як покарали архієпископа тернопільського Мстислава на соборі УАПЦ за п’янку і бійку

У Касперівському заказнику державного значення громадські активісти виявили три кілометри браконьєрських сіток