BRUTTO презентували свою нову відео-роботу «Середнi вiки»

Поділитися

BRUTTO презентували свою нову відео-роботу. Кліп знято на пісню, написану Сергієм Михалком на вірш відомого українського поета Сергія Жадана «Середнi вiки».
Відео відповідає змісту пісні і наповнене глибокого філософського сенсу та безліччю приголомшуючих уяву образів. Всього в кліпі – 52 героя: скейтери – ангели смерті, феї, людина-риба, ельфи, грішний ангел, Діва Марія – кількість і різноманітність персонажів – просто колосальна. У зйомці і підготовці образів і костюмів взяли участь по-справжньому творчі, талановиті люди. Над створенням костюмів працювала керівник “Patoka studio”, художник по костюмах Леся Патока. В цілому робота над кліпом, від ідеї – до зйомки і монтажу – зайняла 5 місяців.

Режисер кліпу Анна БУРЯЧКОВА – про ідею кліпу, героїв і процесі зйомки: «Це моя перша робота з групою BRUTTO. Хоч я давно про це мріяла.

Це була дивовижна колаборація – так як робота над кліпом та піснею почалися одночасно, і в процесі впливали один на одного.

Всі ці образи, так чи інакше, жили в моїй голові досить довгий час і, завдяки допомозі Лесі Патоки, вони були випущені на свободу.

Це відео – про байдужість і про те, що палаючі серця часто ховаються в самих звичайних людях. Ідея кліпу належить мені, але якби не довіра групи, і неймовірна праця моєї божественної команди, – де б я була з цією ідеєю?»

Сергій Жадан: «Я завжди говорив, що середньовічні бестіарії та полювання на відьом найкраще знімати на спальниках – по-перше, завжди є масовка, по-друге, не потрібно будувати декорації, по-третє, режисер нікому не має пояснювати, що робити на знімальному майданчику.

Мені здається, кліп вийшов достатньо страшним, аби все це звучало переконливо. Не слід боятись монстрів усередині себе, слід боятись, що наші монстри знають про нас більше, аніж ми про них.»

Зараз група готується до нових виступів в Україні, Білорусі, Великобританії і Європі.

Найближчі концерти групи:

2016 рік

5 листопада – Польща. Варшава

2 грудня – Україна. Київ

2017 рік

24 лютого – Англія. Лондон

25 лютого – Ірландія. Дублін

26 лютого – Франція. Париж

Як патріарх київський Філарет уподібнився до московського патріарха Кирила

Патрульні втихомирили дебоширів