Друзі давайте підтримаємо унікальний для Тернополя проект цілодобової ветеринарної допомоги

Поділитися

xatikoПроект «Хатіко» передбачає створення центру цілодобової ветеринарної допомоги та комплексної діагностики тварин. В структурі Центру запланована цілодобова швидка ветеринарна допомога, повноцінний стаціонар для утримання післяопераційних тварин, інтернет-магазин товарів для домашніх тварин з аптекою, супутні послуги (вигул, грумінг, перетримка).
Унікальність проекту – це комбінація соціальної та комерційної складової у пропорції 50 на 50. Це означає, що частину своїх доходів соціальне підприємство буде спрямовувати на відповідні потреби громади. Центр буде самоокупним, здатним до розвитку.
Соціальна складова проекту – посильний внесок у розв’язання проблеми утримання в місті безпритульних тварин. Створене соціальне підприємство зможе повернути інвестовані кошти в громаду через надання низки соціально-орієнтованих послуг – взяття під опіку хворих та травмованих тварин, реалізацію частини міської програми із гуманного регулювання чисельності безпритульних тварин.
Вигоди проекту для громади Тернополя:
– Зменшення напруги через перебування у громаді хворих, травмованих тварин;
– Посилення ефекту від функціонування зоозахисних організацій, ініціативних груп людей;
– Покращення якості життя домашніх улюбленців через надання якісних ветеринарних та супутніх послуг;
– Забезпечення тимчасової кваліфікованої перетримки для хатніх та безпритульних тварин;
– Створення від 5 до 20 робочих місць;
– Проведення пропаганди та роботи серед населення Тернополя щодо гуманного ставлення до хатніх та безпритульних тварин.
«Хатіко» – це ваші здорові і життєрадісні улюбленці, а також шанс для нещасних і закинутих тварин отримати дружню опіку і постійну домівку.
Підтримайте проект «Хатіко» на https://pb.rada.te.ua/projects/show/587 і ви зробити наше місто комфортнішим для людей і тварин.

Депутат міськради купався голий у снігу

Мешканцям “Дружби” побудують бювет з безкоштовною водою, якщо вони за це проголосують