Купити світлодіодні лампи високої якості

Поділитися

Світлодіодна лампа поки стає вигідним і частим придбанням. Тисячі українців щодня купують їх, щоб замінити старі елементи освітлення з ефектом розжарювання або використанням газів і металів на нові економні. Купити світлодіодні лампи здається дійсно розумним рішенням, адже її потреби в енергії на виробництво світла в десять разів менше, ніж у ламп розжарювання. При цьому вони тривалої дії – працюють справно більше 30000 годин в постійно включеному режимі, а це майже п’ять років. За цей час довелося б замінити 50 ламп розжарювання, адже термін їх придатності не перевищує тисячі годин.

Лампи світлодіодні складаються з центральної плати або декількох плат, підключені послідовно, які харчуються за рахунок використання певного типу цоколя. У кожної лампи він свій, певного розміру і різновиди. Плати, мають захисну колбу зі стеклополимеров представлені стандартами Е14, Е27, Е40, які були визначені ще сотню років тому. У них плата підключена до цоколю, що вкручується в патрон за допомогою різьби. Цоколь виконаний з алюмінію з метою уникнути іржі і окислення металу.

Іншим типом цоколя є штирі – тонкі металеві наконечники ламп, відповідні до аналогічних патронам. Зазвичай такі світлодіодні лампи набагато менше за форматом, виняток становить лише трубчаста лампа формату Т8, яка використовується в офісних світильниках зі світловідбиваючими боковинами або розсіювачем. До ламп з штырьковым цоколем відносяться формати G4, G9, GU10, MR16 та інші, які годяться для акцентного оформлення світла, спрямованого на певний об’єкт.

Для чого можна світлодіодні лампи купити?

Світлодіодні лампи купити можна для використання у багатьох міських установах і персональних домівках. Їх тулять у якості сигналів автомобіля, стоперів, габаритів, поворотників, для підсвічування номерних знаків, у фарах ближнього і дальнього світла, на дошці приладів. Вони часті гості вітрин і стелажів магазинів, рекламних вивісок та плакатів, лекторных, госпіталів, підземних парковок, міського освітлення алей, парків і скверів, під’їздів і просто житлових кімнат.

Відрізнити їх від інших можна з допомогою колірної температури, що яскравим світлом виробляє відтінок. Виділяють три основних кольори: білий теплий (2600 кельвінів), нейтральний (4500 кельвінів) і сліпуче білий (від 6000 кельвінів). Світло дуже потужний і рівномірний, осяває все навколо.

Як LED-лампи купити вигідно?

LED-лампи купити в Україні більш ніж легко, а ось за вигідною ціною – не дуже. Звичайно вони набагато дорожче звичайних ламп розжарювання або навіть галогенових або люмінесцентних, адже термін їх експлуатації в рази вище, використання енергії відчутно менше, а шкоди здоров’ю – ніякого.

Перший і самий досвідчений інтернет-магазин України, що спеціалізується на продажу та виробництві LED-приладів, LEDSTORM пропонує найнижчі ціни на якісну сертифіковану продукцію, яка після замовлення потрапить у ваші руки вже на наступний день.

Жахливий стан медичної сфери в Україні

Тернопільська філармонія запрошує відпочити душею