Організація ОСББ за допомогою moydom.com

Поділитися

moj-domСоціальна платформа moydom.com, запущена в минулому році, поступово набирає популярність. Кількість активних користувачів безперервно зростає. Щодня відбувається додавання декількох нових будинків.

Спільне управління власними будинками за допомогою зручної платформи для створення ОСББ дозволяє швидко і ефективно вирішувати всі виникаючі комунальні питання.

Мой Дом на сьогоднішній день є найбільш зручним і оперативним способом організації та управління ОСББ.

Найактивніші з мешканців створили власне ОСББ, запросивши в нього інших сусідів – і спільними зусиллями почали керувати багатоквартирним будинком.

Після прийняття закону, що регулює нові особливості управління мешканцями будинків, платформа Мой Дом використовується для більш ефективної організації ОСББ. Функціонал сайту робить можливим обговорення всіх питань співтовариства в онлайн режимі. Підтримується сервіс зберігання документів, що мають відношення до діяльності ОСББ.

У відповідність з законом, всі жителі багатоквартирних будинків повинні були створити ОСББ або вибрати керуючу компанію, яка займеться обслуговуванням будинку. Якщо це не зроблено, то управляти будинком буде КК обрана державою. Та за її послуги потрібно платити.

Важливою особливістю moydom.com є можливість підключення керуючої компанії до сайту. Аналогічний функціонал пропонується і для ОСББ. Це значно полегшить взаємодію між мешканцями будинку та представниками комунальних служб.

Така всеосяжна інтеграція дозволить зробити управління ОСББ більш ефективним. Мешканці отримають можливість обговорювати свої питання в онлайн режимі або в будь-який зручний для них час. Буде налагоджено прямий зв’язок з людьми або організаціями, відповідальними за домове обслуговування.

Сервіс не стоїть на місці. Його функції стають більш продуманими, з’являються нові можливості та інструменти. В кінцевому підсумку Мой Дом перетвориться на платформу, зручну для вирішення будь-яких проблем багатоквартирних будинків. Сайт відрізняється простим і легким інтерфейсом, він зручний для використання.

Необхідність створення такої соціальної платформи назріла давно. Управління будинками в Україні в більшості випадків організовано погано, багато багатоповерхівок страждають від хронічних проблем у вигляді непрацюючих ліфтів, протікаючим дахом і запущених під’їздів. Сайт moydom.com дозволить мешканцям об’єднатися в ОСББ і спільними зусиллями виправити ситуацію.

Активними користувачами сайту вже є більше 23 тис. людей. Найбільше реєстрацій припадає на великі міста: Київ, Одеса, Харків, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Миколаїв, Кривий Ріг.

Сніговий бардак у Тернополі і чистота доріг біля будинку мера Надала

Скульптура тернопільськими комунальникам “Не доїхав”