Проект “Студентська доба 2016. Версія 4.0” відбувся у Тернополі

Поділитися

17 та 18 листопада в Українському домі «Перемога» ГО «Молодіжне об’єднання «Файне Місто» організувала цілодобове змагання для студентів усіх вищих навчальних закладів Тернопільщини та інших областей.

cmtpbkj8doeПроекту було створено для виявлення, розвитку, вдосконалення інтелектуальних і творчих здібностей молоді; формування інтелектуальної еліти шляхом залучення студентів до участі в тренінгах і різноманітних інтелектуальних іграх. В результаті змагань було створено Кодекс учасника Студдоби.

Усі присутні мали унікальну можливість послухати тренінг на тему академічної доброчесності від ТИМОЧКО Тараса: «Думаю, що на студентській добі зібралися студенти, які є активом, в даному випадку, Тернополя, адже саме вони формують своєрідне активістське ядро. Студенти повинні вміти не лише розважатися, а й працювати над культурою свого університету і робити певні кроки разом з активними викладачами, аби змінювати ситуацію».

Серед шести команд-суперників першість здобула команда «СтудПарламент ТДМУ», слідом за ними «Файне місто» та «Альцгеймер».

«Для нас СтудДоба була ефективним елементом зміцненням нашої молодої команди. Це дало нам можливість поспілкуватися з різними командами, та покращити зв’язки між університетами Тернополя. Ми чудово провели час, проходячи тренінги, та семінари “молодого бізнесмена”, граючи настільні ігри, та боровшись на дебатах. Я впевнений що і наступного року ми також візьмемо участь»,- ділиться своїми враженнями капітан команди переможців Олександр КОСМАН.

Активно і корисно провести час було можливо також і завдяки історії успіху від ГЕТУН Діани – головного редактора глянцевого журналу «JUST ONE» та завдяки розповіді про подорожі світом від автоспотера Наталії Доморослової. Ну і звісно ж літературній годині від Михайла Пінчака – молодого письменника.

f9srptgmno4Головний організатор проекту МИКИТЮК Вікторія розповідає: «Перш за все, «Студдоба» – це спосіб обєднатися, адже зібралися команди з різних університетів Тернополя. Це чудова можливість для нових знайомств, для, того, щоб знайти нових друзів. «Студдоба» – це спільне обговорення різнопланових питань

Актуальність даного заходу полягала в організації у місті правильного дозвілля у Міжнародний день студентства та формуванні молодої інтелектуальної еліти. Важливим завданням для організаторів проекту була також ідея підтримки міста Тернополя як студентської столиці з активною молоддю, готовою приймати серйозні та дієві рішення для покращення роботи студентських самоорганізацій.

Отож, вітаємо переможців і чекаємо на Вас з нетерпіння на Студдобі у 2017 році!

Онлайн-конференція Сергія Притули та “Варя’ти-шоу” не викликала інтересу у фанатів

Знову засідає комісія щодо неналежного стану прибирання снігу з доріг у Тернополі