У барі народного депутата Романа Заставного – “Файне місто” знову скандал

Поділитися

thumb_440869_news_mТернопіль, здається одне з найбільш українських міст, але ба , виявляється останнім часом це зовсім не так. Мешканцям вже настільки наплювати на українську ,що з радістю русифікоємо себе, нехай і підсвідомо. Відвідавши на днях, а саме у суботу, 19 листопада ,ресторан “Файне місто”, стала свідком подібної ситуації. Російська музика “гуляє” по залу.

Мене зачіпає за живе, питаю ді-джея, чого російське, чому не українське, на що відповідь, – зверніться до адміністратора.

Ок, я відвідувач, хіба мені важко, мені цікаво.

Підійшла адміністратор, я запитую ті ж запитання. На що отримала “шикарну “відповідь,- а відвідувачам подобається.

Хмм, та я теж відвідувач, прошу уточнити яким саме, на що отримаю більш “шикарну” відповідь ,- Мені! Мені подобається російська музика!, це сказала пані адміністратор.

Клас, думаю я, прийшла в заклад, де на стіні практично метровий тризуб, який заснований мега патріоти, де виявляється до думки відвідувачів наплювати, чи це може така антиукраїнська політика стала, хто зна… . Люди прокиньтесь, не будьте до своєї культури, а тим більше мови байдужими, бо вже настільки все прогнило, що тепер через те що любиш українське тобі можуть нахамити,- повідомляє читач “Про все”.

Це вже не перший трафунок у “Файному місті”. Нещодавно там стався конфуз з тараканами…

У палаці культури “Березіль” відбудеться “Український Реквієм” присвячений голодоморам, депортаціям та репресіям у ХХ столітті

Як у Тернополі розкрадуть 5 мільйонів гривень