Майже кілометр на капоті автомобіля провіз водій автомобіля «Volkswagen Golf» правоохоронця

Поділитися

Майже кілометр на капоті автомобіля провіз водій автомобіля «Volkswagen Golf» правоохоронця роти патрульної служби поліції особливого призначення “Тернопіль”. Бійці несли службу поблизу одного з розважальних закладів обласного центру. Працівники роти отримали інформацію про те, що в автомобілі “Volkswagen Golf” може перебувати неповнолітня дівчина, яка знаходиться у розшуку.

Правоохоронці помітили вказану іномарку на масиві “Дружба”. Підійшли до водія. В салоні крім водія було ще двоє пасажирів – чоловік і молода дівчина. Після того, як поліцейські представилися, кермувальник зачинив двері внутрішнім замком і рушив, збивши працівника роти поліції.

Останній впав на капот автомобіля. Його напарник вистрелив у колесо, але це не спинило втікачів. Водій продовжував рух з людиною зверху. Правоохоронець, тримаючись за капот, намагався також спинити невідомого. Він зумів дістати зброю та здійснив один постріл у повітря, а інший в бік колеса. Через кілометр водій різко загальмував, скинув поліцейського і втік.

Автомобіль оголосили в розшук. Його через деякий час виявили у селі Петриків. Оперативники встановили особи обох чоловіків. За гарячими слідами затримали 32-річного пасажира. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Невдовзі правоохоронці затримали власника автомобіля “Volkswagen Golf”. Ним виявився житель обласного центру, 1989 року народження. Чоловік безробітний, а автівка перебувала на номерах іноземної реєстрації.

Від дачі будь-яких свідчень затриманий відмовився. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Проводяться заходи по затриманню водія іномарки, повідомляє сектор комунікації НП Тернопільської області

Ірина Максимів про тернопільські звичаї різдвяно-новорічної пори

Поміняла валюту у шахрая