На Чортківщині дев’ятикласник обікрав одинадцятикласницю

Поділитися

Поки школярка перебувала на уроці фізичного виховання, у її рюкзаку, залишеному в класній кімнаті, встиг хтось понишпорити. У результаті пропало майже півтисячі гривень.
Поліцейські Чортківщини оперативно відреагували на повідомлення адміністрації однієї з місцевих шкіл про факт крадіжки і гарячими слідами затримали підозрюваного. Ним виявився дев’ятикласник цього ж навчального закладу.

Недобра слава за підлітком ходить уже давно. Він і на обліку в поліції перебуває, і судимість за майновий злочин має. Та виправлятися дитина вперто не хоче, та й родина не надто переймається його вихованням. Звідси й наслідки.

Школяр помітив, що учні одинадцятого класу пішли на урок фізкультури. Нишком зайшов у порожнє приміщення і став нишпорити у чужих портфелях. В одному й знайшов гроші. Заховав їх у взуття і пішов геть зі школи. Та витратити накрадене завадили поліцейські.

Щодо неповнолітнього розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування, повідомляє сектор комунікації НП Тернопільської області

До уваги тернопільських водіїв: зміни до порядку державної реєстрації авто

Винні у Тернополі всі, крім Надала