Патрульні затримали водія-втікача у Тернополі

Поділитися

12 грудня, близько 1-ї години ночі, на вулиці Тарнавського інспектори помітили автомобіль ВАЗ 2107, який здійснював небезпечні маневри. Полісмени наказали водієві зупинитися. Він вийшов з автомобіля, розірвав згорток з невідомою речовиною, схожою на наркотичну, і почав втікати. Патрульні його наздогнали, але правопорушник почав чинити активний опір. Інспектори змушені були застосувати спецзасоби кайданки. Усі ознаки вказували на те, що громадянин знаходиться у стані наркотичного сп’яніння.

При перевірці документів з’ясувалося, що у водія чуже водійське посвідчення, яке було викрадено з іншими документами у власника близько 4 років назад… На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Інспектори склали на водія протокол за ст. 130 – керування у стані наркотичного сп’яніння та винесли постанову за ч.2 ст.126 КУпАП – керування автомобілем особою, яка не має права керування таким транспортним засобом.

Цієї ж ночі полісмени виявили пакетик з речовиною невідомого походження та пристрій для куріння наркотичних речовин у водія Slavuta. Його зупинили на вулиці Мазепи, близько опівночі. Водій не ввімкнув покажчика повороту відповідного напряму. Патрульні передали громадянина слідчо-оперативній групі та склали на нього відповідні адмінматеріали

Поліція у Тернополі затримала водія з камінням бурштину

Нетверезий водій скоїв подвійне ДТП в Тернополі