Поліцейські затримали злодійське тріо наркоманів на крадіжці електроінструменту

Поділитися

drel-makita-1610Троє жителів обласного центру вирішили скористатися великим скупченням людей у гіпермаркеті та пронести повз касу дороговартісну електричну дриль “Makita 1640” вартістю 1899 гривень. Однак, їм на перешкоді стали поліцейські охорони.
Гіпермаркет Тернопільщини, який охороняється поліцейським постом Управління поліції охорони в Тернопільській області, щораз манить до себе любителів легкої наживи. Цього разу, в поле зору поліцейського охорони потрапили троє чоловіків, які довший час розглядали дорогі інструменти. В певний момент, двоє з них почали озиратись на всі боки та прикривати свого товариша, поки той ховав дриль під куртку.
Поліцейські охорони одразу затримали злодійське тріо. Спочатку чоловіки «відхрещувалися» від крадіжки. Однак, після того, як під час поверхневого огляду у них виявили інструмент, парубки визнали свою провину, зізналися у скоєному та пояснили, що на крадіжку пішли, будучи в наркотичному дурмані, а дорогий інструмент їм потрібен для подальшого збуту та купівлі наркотичних засобів.
Тепер горе-крадії позбуватимуться згубної звички за гратами. Зловмисників доставили до Тернопільського відділу поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Огляд розвитку гідроенергетики в Україні: сумні перспективи

Рейсовий автобус “Тернопіль-Трускавець” зіткнувся з вантажівкою “ЗІЛ”