У Тернополі панує грип, бо чиновники аж сьогодні ввели карантин

Поділитися
З 14 по 16 грудня у школах Тернополя карантин

13 грудня відбулося засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на грип та ГРВІ у Тернополі. На засіданні було прийнято рішення призупинити навчання у освітніх закладах міста з 14 по 16 грудня.

«За останніми даними у Тернополі перевищено епідпоріг захворюваності на грип та ГРВІ на 6,2%. Причому кількість хворих щоразу збільшується, половина з них – діти. Тому було прийнято рішення оголосити карантин у школах Тернополя, а також рекомендовано призупинити навчання у професійно-технічних та вищих навчальних закладах міста», – розповідає заступник міського голови Леонід Бицюра.

Комісія також зобов’язала у місцях масового скупчення людей ввести масковий режим, зокрема, у громадському транспорті, у закладах громадського харчування, побуту та посилити дезінфекцію транспортних засобів і приміщень.

Чи буде продовжено карантин надалі комісія визначить найближчими днями, беручи до уваги дані щоденного моніторингу ситуації рівня захворюваності на грип та ГРВІ.

У Тернополі зловживають навіть на протигазах, а у Ланівцях заправляються найдорожчим пальним

Поліція у Тернополі затримала водія з камінням бурштину