У Тернополі запалили вічний вогонь

Поділитися


У файному місті Тернопіль з початком опалювального сезону тепловики запалили величезний вічний вогонь над нашим містом. Йдеться про котельню на вулиці Бульвар Просвіти. Дана обігріваюча споруда фактично цілодобово почала “гріти небо”. Язики вогню можна спостерігати над гігантською трубою. Шум від спалювання газу стоїть неймовірний.

До початку цього опалювального сезону котельня працювала десятки років і її роботи не було чути. Це стверджують жителі прилеглих будинків, які мешкають там з 90-х років минулого століття. Після так званої реконструкції цього літа котельня почала неймовірно гудіти та світити вогняним стовпом.

Мешканці багатоповерхівки на Бульварі Просвіти,13 жаліються, що під такий шум складно навіть заснути. У вихідні дні, коли слухаєш постійний шум котельні, який перебиває навіть працюючий телевізор у квартирі, погіршується самопочуття, починає боліти голова.

Дивує й те, що замість економити газ, у котельні він горить з труби вічним вогнем цілодобово. До встановлення освітлення, вогонь з труби котельні трохи освічував мікрорайон. Нещодавно, завдяки роботі депутату Віктору Генсеруку з міської ради, освітлення зробили. Тому палити газ стало недоцільно.

Залишились аргументи з галузі народного гумору -хіба Надалові прихвостні вирішили “зігріти небо”, щоб підняти середньомісячну температуру в Тернополі аби мер зекономив на прибиранні міста кишеньковою луцькою компанією, якій виділено на 2017 рік 18 мільйонів гривень. Мовляв буде тепло і два тракторці Надала і Стемковського навіть не виїжджатимуть з гаражів МШЕДу.

Колишні працівник сфери енергетики схильні вважати, що це тепловики навмисне так сильно “гудуть”, аби спалити всі квоти газу, виділені на цей рік, щоб у 2017 році отримати не менше газу.

Про те, що дана котельня погано займається теплозбереженням під час передачі теплої води споживачам, інтернет-газета “Про все” звертала увагу мера Сергія Надала ще у 2012 році.

palma_2
Доріжка з “підігрівом” від Сергія Надала на масиві “Дружба”

Донька нардепа Побера скоро стане прокурором

5 грудня на Тернопільщині було чотири пожежі