Звернення управління СБУ в Тернопільській області

Поділитися

Напередодні Нового року та Різдвяних свят Управлінням СБ України в Тернопільській області спільно з іншими правоохоронними органами в межах своїх повноважень вживаються посилені заходи захисту важливих об’єктів життєзабезпечення регіону та убезпечення місць масового перебування людей. Аби запобігти ймовірним правопорушенням та провокаціям, правоохоронці нестимуть службу в посиленому цілодобовому режимі.
Управління СБУ в Тернопільській області звертається до адміністрації підприємств, установ і організацій, а також до мешканців та гостей краю з проханням зберігати пильність.
Якщо Вам стало відомо про прибуття та перебування у регіоні підозрілих осіб, факти та наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності, просимо невідкладно повідомляти УСБУ на телефон довіри (0352) 52-90-00, або на гарячу телефонну лінію Управління (067) 352-31-00.

Нагадуємо, що у випадку виявлення предмета, якому притаманні ознаки вибухового пристрою, громадянам необхідно дотримуватися наступних рекомендацій:

• не наближайтеся, не торкайтеся, не розкривайте, не переміщуйте знахідку, не заливайте її рідиною та не засипайте піском;
• не дозволяйте підходити іншим людям;
• негайно повідомте правоохоронні органи!
• не користуйтесь мобільним телефоном безпосередньо біля виявленого предмета – він може здетонувати!
• запам’ятайте час, коли ви знайшли підозрілий предмет.
• обов’язково дочекайся прибуття працівників правоохоронних органів: ви – важливий свідок.

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю
УСБУ в Тернопільській області

0

У Чорткові пожежники зіпсували різдвяно-новорічні свята

Где посмотреть правдивые новостные факты о родном городе?