Розбав буденність іншою культурою просто у себе вдома

Поділитися

Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Тернополі запрошує сміливців і відкритих людей взяти участь у програмі «Host Family», прийнявши у себе вдома іноземного волонтера.

Приймаюча сім’я (англ. host family) — це сім’я або людина, яка добровільно, без матеріального винагородження приймає в себе іноземного студента, який приїжджає до нашого міста в рамках реалізації міжнародної програми обміну AIESEС.

Цієї зими до Тернополя приїжджає вісім волонтерів із різних країн на освітні соціальні проекти. Організація AIESEC намагається знайти якомога більше приймаючих сімей серед тернополян, адже це безцінний досвід як для них, так і для іноземців.

Участь у програмі – один із найефективніших способів практики та покращення англійської чи іншої іноземної мови, шанс познайомитись з волонтерами із різних країн світу, знайти нових друзів, чудова можливість пізнати іншу культуру просто у себе вдома та презентувати українську гостинність.

Просто не упусти можливість стати приймаючою сім’єю та наповнити ці зимові дні безліччю яскравих емоцій та незабутніх вражень.

Знаходь деталі та реєструйся:
http://aiesec.ua/host-family/

Якими програмами розважатиме тернополян філармонія?

Реалізація реформи системи реєстрації нерухомості та бізнесу у Тернопільській області