У Тернополі й далі хаос править балом

Поділитися

Після листопадового провалу з прибиранням першого снігу, здавалось мер Тернополя Сергій Надал буде “дмухати на холодне”, лиш би залишитись при кориті. Правда, громадські активісти і депутати міської ради профукали можливість поставити мера у “стійло”. Потім у соцмережах вони перекидали вину одне на одного. А переляканий Надал ще два тижні белькотів, що підвищення оплати за проїзд у громадському транспорті не можливе, бо для цього не має жодних підстав. Коли ж мер побачив, що громадські активісти з депутатами настільки безпорадні, то вже у грудні мер наказав ліпити безсоромно бруківку у мороз у центрі міста. А вже з середини січня й вартість проїзду у громадському транспорті підскочить до 4 гривень.

А на Новий рік і особливо Святий вечір мережа громадського транспорту продемонструвала повну відсутність системної роботи. Зрозуміло, що в Тернополі не практикують набирати водіями не християн, як це роблять у цивілізованих країнах, щоб не виникало проблем у персоналу з роботою на різноманітні свята. Після 18 години громадський транспорт фактично не працював. Більше того, навіть таксі викликати було не можливо.

Енергетичні новації Сергія Надала у подачі теплої води призвели до того, що теплої води у Тернополі нестало. Гріючи її торфом, вода остигає ще у водопроводі, який традиційно гріє зелену траву і бродячих псів. На вулиці Володимира Великого у святий вечір та Різдво не було взагалі подачі теплої води. На масиві Дружба, на Бульварі Просвіти гарячу воду назвати теплою доволі складно. Дитину у тій літепній воді не скупаєш. А вже о 22 годині навіть тієї теплої суміші води із іржавиною не має.

Про прибирання снігу у свята вже й не згадуємо. На великий мороз спишуть всі гріхи комунальних служб.

 

Під час різдвяних свят патрульні допомагали тернополянам

Минулої доби жоден український військовий не загинув