27 лютого відбудеться презентація книжки Романа Росіцького “Королівство рафінованого сміху”

Поділитися

Видавництво “Vivat” та Книгарня “Є” запрошують на презентацію, яка відбудеться 27 лютого в приміщенні книгарні Є ( Тернопіль, вул. Валова, 5-9).

«Королівство рафінованого сміху» — фантастичний шпигунський роман талановитого українського письменника Романа Росіцького. Автор обрав незвичайний для дитячої літератури жанр, але сааме це дозволило йому відтворити загадкову атмосферу незвичайного світу Білонерії.
Чорно-білі ілюстрації, створені в стилі зентанглу, органічно вплітаються в оповідь, надаючи їй особливого «шпигунського» колориту.

Росіцький Роман народився у селі Малий Кунинець. Неодноразово друкувався в періодиці, у колективних збірниках «Тернопілля-95», «Подільська толока», «Самоцвіти», «Мої улюблені вірші», «Все починається з мами», «Дві кізочки». У співавторстві з дружиною Іриною Росіцькою видав чотири збірники сценаріїв шкільних свят. Автор методичного посібника «Образотворче мистецтво. 5-7 класи. Поради вчителя-практика» (2006 р.), книжечки дитячих віршів «Прудкі вітерці» (2008 р.), збірника фантастичних оповідань «Місія» (2010 р.), книжки оповідань для дітей «Мешканці Старого Двору» (2012 р.).

Юрій Матевощук (1991) народився в м. Ланівці Тернопільської області. Поет, есеїст, перекладач, засновник поетичного конкурсу «Dictum», координатор літературної студії «87» імені юріязавадського, організатор та учасник багатьох мистецьких заходів, зокрема, мистецького фестивалю «Ї» у Тернополі.
Автор книжок «Прототип»(2011) та «Метрополь»(2014). Автор перекладу книжки Корнеля Філіповича «Провінційний роман»(2015). Лауреат премії ім. С. Будного (2015). Член НСПУ з 2014 року. Мешкає у Тернополі.

Початок – о 18.00.

Модератор Юрій Матевощук

Єгипет з 1 березня збільшує вартість в’їзних віз до 60 доларів

Гурт “Рокаш” презентував сюрреалістичний кліп “Катерино”