На Тернопільщині розпочинають боротьбу з незаконними забудовами

Поділитися

Перевірити законність розміщення тимчасових споруд та малих архітектурних форм на території Тернополя та області доручив начальник обласного управління ГУНП Олександр Богомол.

За його словами, на території краю неодноразово порушувалися правила встановлення таких об’єктів і це негативно впливало на роботу інших людей.

Питання перевірки та усунення порушень обговорювали на останній робочій групі, яка працює при громадській раді МВС активісти та правоохоронці. Відповідно до домовленостей, 13 лютого стартував підготовчий етап відпрацювання МАФів та ТС.

У ході його проведення працівники поліції та органів місцевого самоврядування впродовж шістнадцяти днів збиратимуть інформацію про кількість та місця розташування малих архітектурних форм й тимчасових споруд.

Поліцейські звертаються до громадських активістів, представників ЗМІ та мешканців міста й області повідомляти адреси таких споруд, написавши лист на електронну адресу: olena40123@gmail.com та за номером телефону 27-12-08.

Уся інформація буде опрацьована та внесена у список перевірки. З 1 по 15 триватиме практичний етап відпрацювання. Саме у цей час перевірятиметься уся зібрана інформація по МАФам та ТС, а також дозвільні документи на спорудження цих об’єктів.

Власники, у яких виявлять недотримання вимог правил благоустрою, відповідатимуть перед законом, повідомляє відділ комунікації НП Тернопільської області

Медики встановили причину смерті п’ятирічної дівчинки з Заліщицького району

Дитячі групи смерті у соцмережах: як уникнути фатальних наслідків?