Тернополяни шукали кохання наосліп

Поділитися

До Дня всіх закоханих, 13 лютого в Дружній ресторації «Мамонт» у Тернополі, вперше відбувся атмосферний та затишний захід «Побачення наосліп». Саме у цьому закладі в переддень Дня святого Валентина скупчилося найбільше флюїдів і своє кохання тернополяни шукали наосліп.

Протягом вечора кожен учасник зумів стати таємничим незнайомцем, одівши маску, а також отримав нагоду поспілкуватися зі своїм загадковим співрозмовником, в момент, коли єдина зброя для того, аби вразити протилежну стать – це слова.

В кінці події учасників, які обрали людину, що найбільше припала до душі, чекав приємний подарунок – за особистою симпатією, була складена пара, де кожен мав змогу провести кінець вечора без масок.

Загалом захід відвідало сім пар. Учасники були неймовірно вражені спілкуванням, приємна атмосфера зачаровувала, тому пар, які вирішили поспілкуватися вже без масок, на кінець вечора, було шість.

Ще романтичніше атмосферу та щирі емоції подарував усім присутнім кавер-бенд «Джорджія».

Організували захід студенти-медики, а саме: Віктор ГУНЬКА та Тетяна ПЕТРУНЬКО, ведучий: Петро ВАХОВСЬКИЙ.

“Проект “Побачення наосліп” вкотре продемонстрував нам ,що найкраще проведений час, це час живого спілкування, яке не замінять соціальними мережами! Неочікувано для організаторів по завершення нашого проекту пари здружились і навіть присіли за один столик, а також крім того, танцювали і підтримували активно нашу програму! Надіюсь, що даний проект ми проведемо повторно , адже кількість емоцій після проекту переповнюють,” – говорить Віктор ГУНЬКА.

Свято Дня закоханих щороку набирає нових обертів, цікавих інтерпретацій та дивовижних видів святкувань. Відгуки про цей день різні, але, погодьтеся, як чудово хоча б раз на рік розвіювати сірі спеціальним днем для любові.

Даруйте свої близьким посмішки, приємні моменти, обійми та тепло! Творіть своїми вчинками прекрасне! Будьте тими змінами, які ви хочете бачити у цьому світі! І нехай любов наповнює ваші серця!

Тетяна ІВАНІЦЬКА

Конкурс “LoveQuest” відбудеться сьогодні в Тернополі

40% українців отримують інформацію з онлайн-ЗМІ