В Тернополі заради доброї справи об’єдналося більше 10 громадських організацій

Поділитися

В рамках проекту «Благодійний аукціон «Виграй побачення з красунею» – подаруй дітям свято», скорочена назва – VP_TERNOPIL, який стартував 23 січня 2017 року, щоб назбирати кошти та подарувати протягом весняного періоду справжнє свято дітям, які того найбільше потребують, до проекту вже долучилось #Як_Співорганізатор більше 10 громадських організацій.

За словами головного організатора – Олександра Барзишена: «23 січня 2017 року ми запустили та розпочали роботу над ЕТАП І. Проекту #VP_TERNOPIL (ВИГРАЙ ПОБАЧЕННЯ З КРАСУНЕЮ благодійний аукціон. Тому, хотілося б коротко прозвітуватись. Так, нашим основним завданням протягом ЕТАП І. було:

1. Проінформувати про суть, основні цілі та завдання проекту “VP_TERNOPIL” громаду міста, найбільш активніших її представників (активісти, громадські організації, студентство, молодь);

2. Залучення та об’єднання активних громадян міста, волонтерів, молоді та студентства для співорганізації до наймасштабнішої благодійної акції ВИГРАЙ ПОБАЧЕННЯ З КРАСУНЕЮ благодійний аукціон ;

3. Залучення та об’єднання громади міста навколо проблем дітей сиріт, дітей з неблагополучних та багатодітних сімей;

4. Залучити до організаційного процесу та сформувати якісну команду з числа тих хто вже мав попередній досвід в реалізації великих проектів, проведенні благодійних акцій, концертів та інших заходів !!!

5. Організувати та скоординувати команду задля основної мети:
Забезпечення та організація благодійного аукціону для збору коштів для дітей з неблагополучних та багатодітних сімей, дітей сиріт, щоб подарувати їм на весняні свята казку!!!

Протягом ЕТАП І. #VP_TERNOPIL до нас долучились такі громадські організації #Як_Співорганізатор: ГО «Нове Покоління Тернопільщини»; ГО «Молодіжна Культурна Ініціатива»; ГО «Перша Леді»; ВМГО «Студреспубліка»; ГО «Асоціація велосипедистів Тернопілля»; «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ); Тернопільський обласний благодійний фонд «Майбутнє сиріт»; ГО «Файне Місто»; ГО «Тернопіль – це Європа»; «Тернопільський Студентський магістрат» (ТСМ); ГО «Студентський парламент ТДМУ»; Студентська Рада ТК ТНТУ ім. І. Пулюя.

І так, ЕТАП І пройдено!!! Команда зібрана!!! Ми починаємо роботу над Етап ІІ: запуск #VP_TERNOPIL (онлайн частина та робота з “Учасниками”). Головним завданням для команди протягом даного етапу є: заручитись підтримкою відомих тернополян, залучити та зібрати якомога більшу кількість учасників аукціону та глядачів, підготуватись до фінальної частини аукціону: ЕТАП ІІІ: (Урочиста частина. Підведення підсумків. Визначення та нагородження переможців і найбільш активних учасників) – Благодійний концерт.

Усіх небайдужих та бажаючих допомогти організатори закликають долучатись активу аукціону, до закритої групи у ВК: https://vk.com/activ_vp_ternopil., або ж звертатись за тел. +38(068) 869 67 81.

Тернопіль: вогнеборці врятували маршрутний автобус

Московським попам Почаївської Свято-Успанської Лаври не дозволили добувати пісок на Тернопільщині