За 500 доларів на добу нардеп може “промивати мізки” тернополян у соцмережі

Поділитися

Навколо футбольні пристрасті на Тернопільщині тривають вже доволі довго. Старий комсомольський кадр, а нині бізнесмен Володимир Мариновський намагався втриматись в кріслі голови обласної федерації футболу. Протистояв йому юний нардеп із “Блоку Петра Порошенка” Тарас Юрик. Хто правий в цьому конфлікті, а хто ні – розсудить історія. Поверхово зараз зрозуміло, що футбольні справи на Тернопіллі в жахливому стані. Колись 7 місце тернопільської “Ниви” у вищій лізі під керівництвом Леоніда Буряка нині виглядає недосяжною мрією. Хоча перед найуспішнішим сезоном улюблена команда ледь не вилетіла з вищої ліги.

Про комету на ймення ФК “Тернопіль” можна не згадувати…

На кожній сторінці у Фейсбуці така рекламна пародія

Чи винен голова футбольної федерації, що в нас така ганебна ситуація? Напевно, частково так. Звісно, значно більше залежить від фінансування і кваліфікації фахівців на полі та у клубах. А тут у нас плачевна ситуація. Мала б федерація плекати таланти, підтримувати…

А це в Інстаграмі

Коли почались перипетії хто посяде крісло голови федерації футболу в області,  стало зрозуміло, що гроші на досягнення цілей є в обох сторін. Потік бруду та компрометуючих матеріалів у ЗМІ шокував.

Насправді – боротьба за контроль над фінансовими…

Сьогодні війна а за крісло взяла новий виток – 21 лютого в Тернополі відбулася так звана установча конференція громадської спілки «Федерація футболу Тернопільської області». Ця структура намагається перевести фінансові футбольні потоки на себе ( культурно це називається -перебрала функції по організації всього футбольного процесу в області).

Діюча до цього часу Тернопільська обласна Футбольна федерація на чолі з Володимиром Мариновським нібито є нелегітимною. Про це йдеться у рекламній кампанії нардепа Тараса Юрика у соцмережах.  Про те, що у новоствореній громадській організації, яка нарекла себе спілкою, обрано головою Тараса Юрика далеко не означає, що він став новим керівником футбольної спільноти Тернопільської області. Може знайтися ще якийсь Вася Пупкін з ідеєю фікс про футбол, створити ще одну громадську структуру і також доводити свій суперфутбольний статус на Тернопіллі.

Ми вирішили з’ясувати, скільки коштує така рекламна кампанія для нардепа. Обрали у Фейсбуці локацію тернопіль і 50 кілометрів навколо нього. Виставили вікове обмеження від 18 до 65 років

Якби це футбольне божевілля робилось не за наші кошти – платників податків…

Поки що за всією цією ганебною дискредитаційною війною стоїть бажання нардепа освоювати фінансові потоки на яких сидить федерація Мариновського, мати право на халяву возити задницю в офіційних делегаціях за участю української футбольної збірної і т.п.

Нічого доброго це дає футбольному життю краю. Як і бажання законсервувати себе в кріслі керівника футбольної Тернопільщини Володимира Мариновського, якого позиціонують з одіозним Віктором Медведчуком через багаторічне членство в СДПУ (о).

І виявилось, що побачить таку рекламу до 39 тисяч користувачів у Фейсбуці і до 22 тисяч в Інстаграмі. Коштує таке задоволення 500 доларів на добу

На нашу думку, необхідно оголошувати відкриті тендерні пропозиції, конкурси чи т.п. , де б спортивні громадські організації мали б змогу конкурувати у кращих пропозиціях, менших фінансових апетитах освоювати бюджетні кошти. Тоді не буде сенсу політикам чи нардепам розпочинати війни за крісла футбольних функціонерів нібито на громадських засадах.

Насправді ж сьогодні зрозуміло, що однопартієць нардепа на посту керівника області підтримає не кращу пропозицію для розвитку футболу, а свого…

Ну і на завершення. Сьогодні вранці Фейсбук та Інстаграм переповнені нав’язливою рекламою від нардепа Тараса Юрика, який так і не зумів перемогти Володимира Мариновського і тому створив іншу громадську організацію – спілку «Федерація футболу Тернопільської області». За допомогою елементарних засобів нам вдалось вияснити, що така рекламна кампанія обходиться новообраному функціонеру у 500 доларів на день. Сподіваємось, що у футбол Тернопільщини вкладатиметься щодня не менші кошти.

 

Групу квартирних злодіїв піймали тернопільські поліцейські

На тернопільському ставі виявили незаконну споруду