Будьте обережні з “Мрією”

Поділитися

Радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол оприлюднив застерігачий пост для селян Тернопільщини і не тільки: “Нічого особистого і ніякого упередженого ставлення до агрохолдингу “МРІЯ”. Цей агрохолдинг абсолютно нічим не відрізняється від сотні інших ,та й методи заключення (заволодіння ) селянськими паями практично всюди одинакові.
Останнім часом ,під різними видуманими причинами, сотні фірм стараються перезаключити договора на новостворені і на довгий час.
Для чого це робиться і чому в більшості, новостворенні фірми зареєстрован десь далеко на офшорах.?
По -перше.фірма повинна бути чиста, без ніяких зобов”язань,судових процесів ;
По -друге ,довготерміновий договір оренди .
В таких випадках дуже легко продати корпоративні права,вартість зростає в рази і не сплачується абсолютно ніяких податків.
По третє-такий договір розірвати практично буде неможливо.
Просто звернувся до мене за допомогою ,захистити селян його села Вільхівці від свавілля і беззаконня Агрохолдингу Іван Космина,він же депутат Гусятинської об”єднаної громади,керівник ГО “ВІКТОРІЯ”,громадський активіст,людина фізично обмежена (пересувається на інвалідному візку),але з надзвичайно потужною силою волі і відчуттям несправедливості.
Так от: новостворена компанія “МРІЯ ФАРМЕНГ ТЕРНОПІЛЬ”із статутним капіталом 35 доларів,зареєстрована на острові офшорів Кіпр,а кінцевим власником,за твердженням журналістів -розслідувачів, є кіпріот.
Для цього використовують все :пряник,батіг.підробка підписів на договорах,фінансове стимулювання…
Звичайно,по мірі можливості, я підключаюся.Тут дивує інше – де керівництво,де обранці різного гатунку,де громадські діячі,де ті, що так люблять селян і цілуються в засос з екранів телебачення .
Невже не зрозуміло,що своєю землею вони можуть більше не розпоряжатися.

На фронті знову втрати

Що робити, коли втратили Державний акт на право власності на земельну ділянку?