Наймасштабніша подія музичної індустрії Musikmesse 2017 стартує 5 квітня

Поділитися

Незабаром – 5-8 квітня 2017 року – у Франкфурті-на-Майні, Німеччина, відбудеться наймасштабніша подія у сфері музичної індустрії – MUSIKMESSE – міжнародна виставка музичних інструментів, апаратури, нот та аксесуарів. За традицією, паралельно з цим заходом відбудеться PROLIGHT+SOUND, де буде продемонстровано все розмаїття звуку та світла, сотні варіантів обладнання, найсучасніші технології для оформлення сцен і організації шоу.

Prolight + Sound – це велика міжнародна подія у світі шоу-бізнесу та музичної індустрії. Ніяка інша виставка не пропонує в якості всеосяжного огляду таку кількість товарів та послуг в секторі спеціальних подій, як Prolight + Sound. Протягом чотирьох днів ця провідна міжнародна платформа стає місцем зустрічі для виробників, оптовиків, роздрібних торговців і професійних користувачів з усього світу. Основними факторами успіху виставки є високий рівень міжнародної участі та великий спектр товарів та послуг.

Тут можна побачити останні новинки в області світлового і звукового обладнання, оформлення сцени, організації шоу і різних масових заходів. Насичена ділова програма із семінарами та презентаціями чекатиме на спеціалістів з першого дня роботи виставки.

Дати проведення: 4-7 квітня 2017 року , Франкфурт-на-Майні.

У минулому році кількість професіоналів, які відвідали Prolight + Sound перевищила 43 тисячі, цьогоріч організатори очікують ще більше зацікавлених у товарах та технологіях від провідних фахівців.

Musikmesse – це міжнародна музична подія і найбільш значуще місце зустрічі для всіх компаній, які так чи інакше мають стосунок до індустрії музичних інструментів та обладнання. За 25 років Musikmesse завоювала славу виставки № 1 в області виробництва музичних інструментів (поряд з виставкою NAMM Show).

Крім виробників інструментів, в рамках виставки проводять свої презентації музичні навчальні заклади, продюсерські центри, дизайнерські студії, звукозаписні компанії та інші.

Виставка відбудеться 5-8 квітня 2017 року.

Кількість експонентів вражає – 1103 учасники (дані за 2016 рік).

Цьогоріч подію планують відвідати 64 000 музикантів та спеціалістів у музичній галузі.

Відзначимо, що ці заходи найкращим чином доповнюють один одного, створюючи єдину виставкову тематику, привабливу і цікаву для учасників і відвідувачів. Для зручності тих, хто забажає відвідати обидві виставки, організатори надають можливість зробити це по одному вхідному квитку.

 

Куди приведе “першочергова черга” від мера Тернополя?

Российский поэт Александр Бывшев написал новое произведение, посвященное третьей годовщине аннексии Крыма