Що жителі Тернопільщини запитують про час?

Поділитися

Щомісяця тернополяни задають Яндексу понад 15 тисяч запитів зі словом «час». Вони цікавляться безліччю речей: запитують, як організувати дозвілля, – [як весело провести вільний час], просять поради – [як посадити троянди в зимовий час], зазирають у майбутнє – [що подорожчає в україні найближчим часом].

Яндекс дослідив запитання жителів Тернополя та області про час. З’ясувалося, що топ-5 категорій має такий вигляд:

1. Навчання і нові знання
2. Здоров’я
3. Право
4. Технології і техніка
5. Цитати

Половину запитань зі словами «час» і «година» жителі Тернопільщини ставлять Яндексу у зв’язку з навчанням або бажаючи отримати довідкову інформацію. Вони шукають у Яндексі розв’язки задач – [як знайти відстань якщо є швидкість і час], цікавляться літературою – [чи можливе кохання як у івана і марічки в наш час], хочуть з’ясувати, [за какое время лед растает], [як утворюється час в польській мові], [у якому місті в світі сухі вулиці під час снігу].

Кожне восьме запитання тернополян до Яндекса зі словом «час» або «година» стосується здоров’я і зовнішнього вигляду, наприклад: [як не поправитись під час вагітності], [почему нельзя пить воду во время еды], [чому терпнуть руки під час сну].

На третій сходинці – запити, що стосуються правової сфери. Тернополяни запитують у Яндекса переважно про робоче: [як написати наказ про заміну прибиральниці на час хвороби], [як оплачується і з якої години вечірній час роботи], [чи можна звільнити працівника під час відпустки].

Наступна за популярністю категорія – запитання про техніку, інтернет і комп’ютерні програми. Користувачі з Тернопільщини хочуть дізнатися, [що робити коли наушник шипить під час музики], [як встановити час на він 10], [як вимкнути екран телефона під час розмови]. Чимало запитів до Яндекса пов’язано із соцмережами та інтернет-сервісами: [як змінити час повідомлень у вконтакті], [при заказе на алиэкспресс истекает время ожидания отправки, что делать].

Завершують рейтинг запити про цитати. Їх задають, коли хочуть дізнатись автора, значення або повний варіант якогось вислову: [всякому слову свій час пояснення], [час рікою пливе як зустрів я тебе текст], [час збирати каміння що означає].

А іноді тернополяни запитують про час і таке:

[как можно провести время с девушкой без больших трат]
[як виспатись за короткий час]
[що означає якщо хлопець під час танцю обіймає дівчину]
[як в наш час заробити легко гроші]
[що потрібно робити щоб зберегти спокій до і під час іспиту]
[якщо дівчина пропонує розійтись на деякий час то нормально чи ні]
[статуси про час який не повернути]
[на що варто і не варто витрачати свій час]

Патрульні оштрафували водія трактора

2 квітня у Тернополі відбудеться велелюдна Хресна хода