Тернополянам потрібна фінансова грамотність?

Поділитися

Запрошуємо взяти участь в Освітньому форумі «Упровадження курсу «Фінансова грамотність» в навчально-виховний процес у контексті змін сучасної освіти»

3 квітня 2017 р. в Тернопільському національному економічному університеті буде проходити Освітній форум «Упровадження курсу «Фінансова грамотність» в навчально-виховний процес у контексті змін сучасної освіти», який організовують факультет фінансів, кафедра фінансів ім. С.І. Юрія і Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти.
Мета форуму – обмін досвідом у сфері викладання дисципліни «Фінансова грамотність», а також підвищення рівня компетенції вчителів в управлінні особистими фінансами, формуванні відповідальної фінансової поведінки та вмінні приймати обдумані фінансові рішення. На заході буде представлено стан фінансової грамотності населення в Україні та регіоні, особливості викладання дисципліни «Фінансова грамотність» у молодших і старших класах, проведено тренінг «Фінансові піраміди: вид шахрайства чи спосіб заробітку?». Також планується обговорити навчальні програми та просвітницькі проекти, спрямовані на підвищення компетенції молоді стосовно управління особистими фінансами.
До участі у форумі запрошуються викладачі та студенти економічних вузів, вчителі загальноосвітніх шкіл, які викладають дисципліну «Фінансова грамотність», учні старших класів, а також інші зацікавлені особи.

У Тернополі знову палять дачі, щоб змусити людей продати землю будівельникам

Призабутий сайт Джоджика висміяли у столиці