У жовтні в Україні відбудуться дострокові парламентські та президентські вибори

Поділитися

Як і очікувалось, восени на українців очікують подвійні вибори. Як не переконува з телеекранів Петро Порошенко, що ніяких дострокових виборів не буде, відчувалось, що недаремно Садовий з Коломойським організували таку потужну відповідь порохоботам  блокадою “торгівлі на крові”.

У провінції вже активно формуються виборчі штаби. Порошенківці збирають гроші на вибори. Обслуга настільки подавлена, що навіть під час прямих ефірів не приховує відчуття приреченості. “Гумовим політичним діячам” нічого не обіцяють і вони відчувають себе використаними. Свято скінчилось і восени таких діячів утилізують на сміттярку історії.

Петро Порошенко в шоці, що у Вашингтоні його не підтримали. Там взагалі поки нікого не підтримали, бо не знають з якого “г” обрати найменш токсичне. Дійшло до такого маразму, що навіть Арсеній Яценюк нібито має теоретичні шанси поборотись за булаву.

Партії також “мандражирують”, бо адекватні політики розуміють безперспективність їхніх позицій. Три роки просто змарнували. Ляшківців, тимошенківців та іншій політбратії не мають жодної впевненості у завтрашньому дні.

Українцям, за великим рахунком, до одного місця долі політичних нікчем, які паратизували роками, десятиліттями на біді країни при підтримці обрізаної нації в ярмулках…

Наразі найкраще відчуває себе у такій ситуації Михайло Саакашвілі…

Новачкам завжди простіше…

Проте, чи не стане він Порошенком-2?

Чи не закрутить ним оточення, яке вийшло з БПП?

Гарантій жодних ніхто не дає…

 

В Італії закрили телешоу через неетичні висловлювання про українок: сексуальні, покірні й пробачають зраду

Міграційники разом з патрульними на центральному ринку Тернополя виявили двох нелегалів