Ветеринарна клініка “EuroVet” відкрилась у Тернополі

Поділитися

4 березня у Тернополі сталася хороша подія для усіх краян, які мають котиків, собачок та інших домашніх улюбленців: розпочала роботу ветеринарна клініка EuroVet.

Це особливий день для домашніх тварин регіону, бо Eurovet – перша в Тернополі ветеринарна клініка європейського зразка.

Відтепер у файному місті можна потрапити на прийом до ветеринарного лікаря за європейськими стандартами. У клініці надають усі можливі види послуг: лабораторну діагностику, хірургічні процедури і лікування. З квітня місяця можна буде робити рентгенографію та УЗД.

Керівник мережі ветеринарних клінік EuroVet Павло Плясківський розповів, що ця мережа бере початок у Львові. Ветеринари клініки мають багаторічний досвід роботи.

EuroVet – це бренд якісних послуг широкого спектру.  До арсеналу обладнання клініки входять, монітор пацієнта з капнографією, ЕКГ та модулем для вимірювання тиску, єдина у нашому місті стоматологічна установка, концентратор кисню, операційна лампа Dr. Mach німецького виробництва, біполярний електрокоагулятор тощо.

Лікарі-терапевти чергують щоденно (крім неділі) і готові надати широкий спектр ветеринарних послуг, а саме: консультації, вакцинації, чіпування, лікувальні та гігієнічні маніпуляції різного роду

Клініка Eurovet оснащена найсучаснішим обладнанням, аА її девіз: “Ветеринари з серцем”.

Тепло вашого серця і наш професіоналізм – це все, що потрібно домашній тваринці.

Завітати до клініки EuroVet можна за адресою : вулиця Гайова,21а , тел. 42-02-00 або 068-75-75-500

E-mail: ternopileurovet@gmail.com

Є можливість попереднього запису.

Оплата за послуги можлива як готівкою, так і кредитними картками.
У клініці EuroVet  діє гнучка система знижок (знижки клінік-партнерів дійсні і у нас). Ми працюємо зі спеціальним ветеринарним програмним забезпеченням, що дає можливість швидко знайти всю інформацію про Вашого улюбленця в нашій базі даних, а це дані про вакцинацію, раніше проведені аналізи, терапевтичні чи хірургічні втручання. Після прийому Ви отримаєте роздруковані чіткі і зрозумілі призначення лікаря чи результати досліджень.

Вам більше не прийдеться під час кожного візиту повторювати всі свої дані та дані Вашого улюбленця!
Європейська якість за доступними цінами!

Завітати до клініки EuroVet можна за адресою вулиця Гайова,21 а

6 березня 2003 року ухвалено Закон “Про Державний Гімн України”

Патрульні наздогнали нетверезого водія, який втікав зТернополя, аж у селі Заруддя