Як вибрати металеві сітки для огорожі

Поділитися

Металеві сітки для огорожі: варіанти вибору

В даний час паркан із сітки – один з найбільш прийнятних і поширених видів огорожі. З її допомогою обносять різні об’єкти: приватні будинки, спортивні майданчики, виробничі території, парки тощо. Причому для кожного варіанту можна використовувати певний тип сітки.

сітки для огорожі

Сітка-рабиця

Кожна друга дачна ділянка у нашої державі огороджена сіткою-рабицею. Широкий асортимент цієї продукції можна знайти наприклад, тут. Поширеність даного товару пояснюється його численними перевагами. Серед них:

  1. тривалий термін експлуатації;
  2. міцність і гнучкість;
  3. можливість експлуатувати в широкому діапазоні температур;
  4. простота монтажу;
  5. невисока ціна;
  6. можливість вторинного застосування на іншій ділянці;
  7. вона визначає межі, але не блокує повітряні потоки і сонячні промені.

сітки для огорожі

Зварна металева сітка

Зварна сітка є найбільш міцним варіантом. Завдяки своїм високим якостям вона застосовується для огородження спортивних та промислових майданчиків, будівельних об’єктів і приватних території. Така сітка продається в картах з габаритами 2х2,5м з осередком 100х150 мм Для її виготовлення застосовується дріт товщиною 3-5 мм. Сітка формується шляхом зварювання окремих прутів. Завдяки такій технології виріб виходить міцним і довговічним. Додаткову надійність і стабільність форми надають ребра жорсткості.

Захист від корозії і розміри осередків металевої сітки

В залежності від методу захисту сітки від корозії у продажу можна знайти три види продукції. Найпростіший і дешевий варіант – неоцинкований. Така сітка виготовляється з чорного прокату без спеціальних покриттів. Для тривалого її використання необхідне подальше забарвлення. Також можна придбати оцинковану сітку. Вона дорожча, але вже має свій захисний шар. Нещодавно виробники почали пропонувати сітки з пластмасовими покриттями, що виконують роль бар’єру металу від згубних впливів навколишнього середовища.

Також металева сітка може відрізнятися розміром вічок. Цей параметр варіюється від 10 до 70 мм. Більш міцна сітка має дрібні розміри. Найбільш розповсюджений варіант для заміського будинку або подібних об’єктів – вічко 40-60 мм. В такому варіанті добре збалансовані параметри міцності і пропускної здатності світла. Якщо необхідна сітка для спортивних майданчиків або об’єктів з підвищеними вимогами навантаження на виріб, слід орієнтуватися на клітинку 20-40 мм. Правильно підібрана якісна сітка здатна служити до 20 років.

0

У Кременці допомагають військовим на Сході

Сьогодні всесвітній День захисту прав споживачів