Під час фіналу Євробачення-2017 виступить ONUKA

Поділитися

Відомий український гурт ONUKA виступить під час найочікуванішої музичної події року – фіналу Євробачення-2017.

Як відомо, під час півфіналів та фіналу Євробачення продюсери зазвичай планують декілька так званих інтервал-актів. Імена виконавців, які виступатимуть у перервах між виступами конкурсантів, завжди майже до останнього тримаються у секреті, аби стати сюрпризом для публіки. Тож завісу таємниці нарешті відкрито – маємо перше ім’я!

Гурт ONUKA – це оригінальне звучання українських інструментів у неповторному електронному аранжуванні. В їхньому стилі поєдналися лаконічність електронної музики та ліричне звучання традиційних українських інструментів – сопілки, бандури, трембіти. Гурт було створено у 2013 році і майже одразу він став відомим не лише в Україні, а й за кордоном. Для Євробачення музиканти підготують спеціальний номер, де все буде новим – аранжування, технічні рішення, костюми. Продюсери впевнені, що глядачі Європи та України будуть у захваті.

Також під час фіналу пісенного конкурсу виступить переможниця Євробачення-2016 українська співачка Джамала. Вона виконає пісню “1944”, з якою здобула перше місце минулого року у Стокгольмі, й зовсім нову композицію. Тож сюрпризів на Євробаченні-2017 буде багато.

Нагадаємо, міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 відбудеться в Києві у Міжнародному виставковому центрі. Півфінали відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.


20 квітня у Тернополі відкриють виставку “Сигнал”

Родичі Небесної Сотні вимагають пояснень, як допустили втечу підозрюваних “беркутів” до Росії