До Тернополя прилетів віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко, щоб відмолити гріхи у церкві?

Поділитися

У жовтні минулого року до Тернополя прилітав віце-прем’єр-міністр Генадій Зубко.

Він тоді відкрив халтурно зроблений центр надання адміністративних послуг в Шумську, поспілкувався зі школярами у селі Сураж та чиновниками всієї області, яких спеціально звезли до Шумська.

Цього разу Зубка повозять Козівським районом. Двісті тисяч гривень на пальне літака заступника Гройсмана виділили, щоб він перерізав стрічку новозбудованого у Козові футбольного майданчика, подивився на басейн, а насправді – реалізований бізнес-проект порошенківського партнера, і сходив до церкви. Вручатиме віце-прем’єр ключі від пожежних машин рятувальникам. Нові це автівки чи беушні – громадськість дізнається згодом. Поки Зубко буде молотися та роздавати ключі, його перший заступник В’ячеслав Негода проведе нараду на тему: «Стан децентралізації в області та завдання виконавчої влади у продовженні реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади». На балаканину звезуть голів райдержадміністрацій, керівників територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та керівники структурних підрозділів Тернопільської ОДА.

У час економічної кризи та війни так бездумно витрачаються кошти! Живемо ж у XXI столітті, ері скайпу та новітніх технологій, а влада працює за принципами феодального ладу, коли особиста присутність підлеглого гарантує його відданість.

[poll id=”237″]

Коли в російський містах почнеться голод?

Віце-прем’єр-міністру України Геннадію Зубку на Тернопільщині навіть не дали потримати ключі від пожежної машини