Тернополян привчають, що бізнес мера – це позитив для їхнього добробуту

Поділитися


Тернополяни знають, що селянам Байківці надзвичайно пощастило, оскільки там живе нинішній керівник міської ради Сергій Надал. Добротно заасфальтовані дороги та освітлення вулиць села не можливо порівняти з файним містом. У Тернополі мер лише працює і впроваджує свої бізнес-проекти. Останній – торфовий бізнес у котельнях міста.

Мера зовсім не турбує, що його родина збагачується на бідах і здоров’ї мешканців Тернополя.

Все місто знає, що Сергій Надал вже зробив дружину і доньку офіційними мільйонерами, а йому все мало…

Після кожного дощу вуличка перетворювалась на клоаку, якою десятиліттями учні школи №16 та студенти педагогічного університету змушені були ходити на навчання

Офіційно у Тернополі введено мораторій на роботу торфяних котелень до надання висновків екологічної експертизи. Проте, це не заважає й далі “заганяти торф” на котельні Тернополя. Журналіст “Про все” кілька разів ставав свідком, як міській владі “до лампочки” рішення депутатів, комісій… Головне, щоб торфяний бізнес мера функціював успішно.

Сьогодні на Бульварі Просвіти почали ремонт вулиці, яка пролягла до місцевої котельні. Десятиліттями її ніхто не ремонтував. Навіть права рука Надала у створенні інформаційного сміття – “Психотроп”, який був на цьому окрузі депутатом міської ради попереднього скликання, нічого не міг ( або не хотів) зробити. Тепер же на “окрузі” прописався” бізнес родини мера. Спочатку вздовж дороги, якою возять фурами торф до котельні, встановили освітлення. Сьогодні розпочали ремонт самої дороги, щоб автотранспорт з бізнес-імперії Надала зміг комфортно курсувати. Для цього навіть розширили дорогу.

З одного боку – зремонтована дорога служитиме всім мешканцям, а з іншого – якби не бізнес Надала то про відремонтовану дорогу можна було б і не мріяти…

P.S. Торф’яний котел нині знову запрацював попри мораторій… І в гробу в білих тапочках бачив Надал мораторії та інші перепони у збагаченні його родини.





Усе про надання відпусток державним службовцям

Злодій поцупив сусідський велосипед