У мережі з’явився офіційний трейлер кримінального трилеру “Межа”, в якому знялись українські актори

Поділитися


У мережі з’явився офіційний трейлер кримінального трилеру «Межа», знятого в українській копродукції зі Словаччиною та Чехією

Фільм «Межа» словацького режисера Петера Беб’яка став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно і був створений компанією Garnet International Media Group у копродукції зі словацькою компанією «Wandal Production, s.r.o.». Автор сценарію фільму – Петер Балко (Словаччина), продюсери – Ванда Адамік-Грицова (Словаччина) та Андрій Єрмак (Україна).

У стрічці знялися відомі українські актори – Римма Зюбіна, Станіслав Боклан, Олександр Піскунов, а також відомі словацькі актори – Зюзана Фіалова, Емілія Васарьова, Макар Тихомиров, Володимир Геляс, Євген Лібезнюк та інші. Зйомки проходили в Україні (на Закарпатті) та у Словаччині.

Ядром фільму «Межа» стала гостросюжетна історія, що відбувається на словацько-українському прикордонні, яка показана через призму сімей, які причетні до організованої злочинності влітку 2007 року. Події відбуваються лише за кілька місяців до того, як Словаччина вступила у Шенгенську зону. Кримінальна історія з елементами трилера відбувається в особливому та містичному просторі, в якому поєднуються культури, діалекти, звичаї, дива та людські долі.

Фільм вже був відзначений призом конкурсу Works-in-progress індустріальної секції Baltic Event ХХ Міжнародного кінофестивалю у Талліні», а також візьме участь в інших престижних європейських фестивалях.

20 квітня у Тернополі покажуть фільм “Справа “Рифи” про Йосипа Сліпого

До 25 квітня ночі в Тернополі будуть дуже холодними