Відомого чортківського відеоблогера покусав собака

Поділитися

Чортківського відеоблогера Івана Кулика ( відомого в мережі як “Будні картавого”) покусав сьогодні собака. Не якийсь породистий “вовкодав”, а “дворняжка”. Поки міська рада разом з мером піарилась в ЗМІ, пересічні мешканці неодноразово скаржились у соцмережах на зграї бездомних псів, які бігають  центром Чорткова, а влада нічого не робить, щоб зарадити цій напасті.

Іван Кулик у соцмережі з цього приводу сумно жартує: “Передаю привіт тим людям які захищали псів! Десь годину тому мене вкусив пес в центрі! Йшов з дівчиною нікого не чіпав
І в висновку порвані штани прокусана нога
Виписали антибіотики і завтра до лікаря на уколи йти. “Та вони просто гратись хочуть!”

Не так давно відеоблогер Кулик  висловлював претензії меру Шматьку на цю ж тему. Але слуга народу №1 у Чорткові був наніц змордований після чергового багатогодинного попопросиджування на сесії міської ради. Відправив тоді мер Шматько допитливого блогера до свого заступника. Замісник, замість пояснити представнику громади як працює в цьому напрямку аби вирішити даний клопіт,  почав “бодатися”… Весь Чортків тоді сміявся із заступника мера, який чомусь почав виконувати функції “баран-буць”, а не найнятого на кошти платників податків функціонера з прибирання міста та утримання його в належному стані. Уявляєте. якби найнятий слуга почав бити свого господаря?!

У Чорткові таке запросто…

Цікаво, як тепер “зализуватиме рани” команда Шматька… Якщо лишень в інформаційному полі, то гріш ціна таким діячам.

Тим часом чортківчани жартують, що завтра мер буде їздити містом на новому джипі і розганяти бездомних псів.

-Хоч якась користь буде від джипа людям і мера пси не покусають.

“Борусія” програла “Монако” 2-3

“Баварія” програла “Реалу” 1-2 завдяки дублю Роналду