Як віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко по-колгоспному відкривав стадіон та відвідував басейн в Козові

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” вже повідомляла про викидання на вітер кількох сотень тисяч гривень з прильотом до Тернополя віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка.

Витративши такі шалені кошти платників податків, Зубко лише порозказував, як уряд Гройсмана та Порошенка піклується про нас ( лайку на їхню адресу можете написати в коментарях під цією заміткою).

Керівник служби надзвичайних ситуацій навіть не дав урядовцю потриматись за ключі, вручаючи їх пожежникам Тернопільщини.

На побудову спортивного майданданчика для занять футболом в Козові витратили 684 тисячі гривень субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток та 203 тисячі гривень з бюджету Козівської селищної ради. Що дали спонсори – то їхній клопіт. Справжня благодійність не рекламується.

А вже у відкритому басейні в Козівській школі №2 урядовцю продемонстрували на камеру, як діти файно стрибають у воду.

Невже для цього треба витрачати сотні тисяч гривень з бюджету, щоб гнати літак із Зубком?

Про те, що на утримання басейну треба щороку 2 мільйони гривень урядовцю не сказали. Бюджет Козови просто не витримає такого шаленого навантаження.

Але хіба про це думали чиновники? Їм треба було дати підряд фірмі, що займається будівництвом басейнів. Адже її власник – бізнес-партнер Петра Порошенка…

 

В США є місто, де заборонено користуватись мобільними телефонами та бездротовим інтернетом

Тернополянин Володимир Трач представив нову пісню “Не говори”