31 травня ONUKA у Тернополі дасть концерт

Поділитися

31 травня у Тернополі відбудеться концерт відомої української співачки ONUKA. У Тернопольському драмтеатрі о 19 годині вона зустрінеться на сцені зі своїми фанатами.

Купити квиточки можна від 220 до 520 гривень.

Якщо тернопільським фанам не терпиться побачити улюблену зірку, то можна поїхати на концерт 29 травня до Луцька ))

***

Довідка

ONUKA – це спільний проект відомого українського саунд продюсера та музиканта Євгена Філатова (The Maneken) і Нати Жижченко – екс-вокалістки Tomato Jaws і Kooqla. Перший сінгл ONUKA вийшов у 2013 році. Восени 2014 року вийшов дебютний альбом проекту, що включає хіти «Look», «When I Met You», «Time» і «Місто». Взимку 2016 року ONUKA оголосили про запуск власного лейблу Vidlik, першим релізом якого став однойменний 5-трековий EP.

Фірмове звучання проекту – це органічний мікс з електроніки, актуальної поп-музики та української етніки.

Творчість ONUKA – це міст між минулим і майбутнім. Багата спадщина української етніки в контексті стильної сучасної електроніки набувають ваги, статусу та благородності, притаманних українській музичній традиції. ONUKA першими змогли донести це до широкої аудиторії. Зробили це переконливо й зі смаком.

Ідеолог проекту Ната Жижченко і саунд-продюсер Євген Філатов (The Maneken), домігшись значного успіху (кожен у своїх проектах) на ниві створення дип-хаусу, дискохаусу та електрофанку в рамках ONUKA вирішили все зробити інакше. Їхня територія – перехрестя багатьох жанрів. Красиві декорації з мрійливої електроніки, холодних нордичних мелодій і витонченого цифрового диско. І, власне, хімія – вона тут виникає на стику всього передового сучасного і глибинного, кореневого. На стику модних аранжувань, зроблених за останнім писком моди й елементів української етніки, якою Ната насичена з дитинства.

“Ювентус” очікувано переміг “Монако” у півфіналі Ліги Чемпіонів

У зоні АТО загинув 21-річний боєць Ярослав Смолінський із села Дітківці Зборівського району