Чиї інтереси захищає народний депутат?

Поділитися

Затвердивши із порушенням чинного законодавства незаконні зміни до генплану Тернополя, міська влада кинулась до закріплення старих та впровадження нових схем дерибану міста. Проте, на заваді стала громада, яка через окремих депутатів вимагає розкриття та припинення схем колосального обману тернополян.

Протести мешканців проти незаконних дій тернопільської влади міський голова та його команда намагається подати громадськості, як внутріпартійний конфлікт однієї із фракцій Тернопільської міської ради. З кожним днем це все більше переростає у протистояння між громадою та міською владою, яка у своїх земельних апетитах перейшла вже всі розумні межі. Більш того, влада навіть не пробує шукати компромісу з людьми, навпаки мобілізує на свій бік «важку артилерію» у вигляді народного депутата Михайла Головка.
Саме цей народний обранець активно брав участь у блокуванні Тернопільської міської ради 24 квітня та 12 травня 2017 р. Свідомо чи ні, він та завезені з інших регіонів «активісти» та помічники депутата стали стіною, якою влада міста відгородилась від людей та їх проблем. Саме в ці дні під стінами міської ради було багато людей, що протестували проти змін до генплану міста,забудови бульвару Петлюри, території палацу культури «Березіль», будівництва торф’яних котелень, забудови по Брюкнера 6, Симоненка 1, масових нічних знищень зелених насаджень, проти маніпуляцій із ділянками воїнам АТО та інших незаконних дій голови та його команди.

Чому саме нардеп Головко М.Й. та його помічники стали проти Тернопільської громади? Це перестає дивувати коли у скандальних забудовах то тут то там виринають прізвища котрі співпадають із прізвищами його помічників.

Те, що будівництво торф’яних котелень, котрі згідно угоди мерів повинні бути закриті до 2020 року, пов’язано з рідним братом дружини Тернопільського мера уже відомо завдяки розслідуванням громадських активістів та журналістів. Але про те, що до будівництва готельного комплексу на бульварі С. Петлюри має відношення особа із прізвищем Шахін, ідентичним прізвищу помічника народного депутата Головка М.Й., а до забудови території палацу культури «Березіль», має відношення повний тезко іншого помічника цього депутата Шило Андрій Йосипович, було відкриттям.

То ж складається враження, що зрив засідань міської ради є чітко спланованою акцією з метою захисту особистих інтересів пов’язаних між собою групи осіб. Чи не пора Тернополянам дати оцінку діям Народних депутатів, які повинні захищати інтереси всіх Тернопільських виборців, а правоохоронним органам детальніше розібратись в цій ситуації?

ДемАльянс Тернопіль

Співак Віктор Павлік потрапив до “Книги рекордів України”

Патрульні повернули 4-річну дитину, яка загубилася