Гурт BRUTTO представив альбом “Рокі”: 21 липня зіграє акустичну програму “Вечірнє сонце” на Light Stage фестивалю “Файне місто” в Тернополі

Поділитися


У день Весни і Праці BRUTTO випускає новий третій альбом «РОКІ».
Сергій Міхалок: Ми записали цей альбом у 2016 році. Ми проґавили СТАРТ. Але так навіть веселіше. )) Адже навіть з поганим стартом можна прийти на ФІНІШ ПЕРШИМ. BRUTTO йде з Великої Політики (там все ясно)) – у Велику Релігію (там все туманно)).

До альбому увійшло 12 композицій, серед них три пісні – заголовна «РОКІ» (в перекладі на білоруську мову), «Саботаж» і «Середні віки» – написані на вірші українського поета Сергія Жадана, а пісня «Годзе» – на вірші білоруського поета і драматурга Янки Купали. Також до альбому увійшла композиція англійською мовою «Cambodia». Це кавер на хіт 1980-х рр. британської співачки Кім Уайлд.

BRUTTO записали альбом у Білорусі, зведення та мастеринг виконав звукорежисер групи Андрій Бобровка.

На заголовну композицію альбому 1 березня був презентований кліп «РОКІ» режисера Ганни БУРЯЧКОВОЇ. Також вона автор відео на пісню «Середні віки», що вийшов у жовтні минулого року. Тиждень тому група представила lyric-відео на третю композицію з альбому «РОКІ» – «Чорный обелиск», його режисер Андрій Давидовський.
Восени група BRUTTO відправляється в світове турне на підтримку нового альбому «РОКІ» по містах України, Білорусі та Європи.

21 липня BRUTTO зіграє акустичну програму «Вечірнє сонце» на Light Stage фестивалю «Файне місто» в Тернополі.

22 липня BRUTTO виступить на рок-фестивалі «Рок за бобрів» на аеродромі «Боровая» в Мінську.

10 серпня відбудеться концерт BRUTTO на одному з найбільших європейських музичних фестивалів – острові свободи Sziget у Будапешті, Угорщина.

World Press Photo: фото року стала робота “Вбивство російського посла в Туреччині”

Патрульні затримали нетверезого водія, який викрав автомобіль