Марш за “сімейні цінності” в День Європи – це латентний сепаратизм

Поділитися

Правозахисни(ці)ки та активіст(к)и застерігають суспільство від сепаратизму та критикують марш “за сімейні цінності” в Івано-Франківську.

“Через кілька годин після оголошення про те, що Рада міністрів ЄС затвердила законодавчу ініціативу надати “безвіз” для громадян України, Івано-Франківські чиновники оголосили про проведення маршу за “сімейні цінності” та заборону абортів.
Ми, громадські активіст(к)и, розцінюємо це як латентний сепаратизм. Навмисно чи ненавмисно можновладці виступили в супереч європейським цінностям та поставили під сумнів головні цілі Асоціації “Україна-ЄС”.
В ці важкі часи людям важливо пам’ятати, що саме заради “захисту сімейних цінностей” вперше виходили захисники “русского мира” на Донбасі, висміюючи свідомий вибір українського суспільства бути частиною Об’єднаної Європи.
У зв’язку з цим ми закликаємо всіх небайдужих громадян(ок) встати на захист основоположних прав та свобод людини. Ми, людство, є єдиною сім’єю! Ми різні, але рівні, не зважаючи на колір шкіри, ґендер, вік, релігійні переконання та сексуальну орієнтацію. Тільки разом ми зможемо захистити Світ від тероризму, ксенофобії та агресії тоталітарних режимів.
В День Європи організація “СТАН” запрошує всіх небайдужих громадян(ок), митців та активіст(ок)ів долучитися до загальноукраїнської акції “Відкриті діалоги про Європейські цінності” задля просування демократії, верховенства права, культурного розмаїття та прав людини по всій країні”, – виступають з заявою правозахисни(ці)ки та активіст(к)и організації “СТАН”.

Як скласти правильно заповіт?

Українцям необхідно мати зброю