На Тернопільщині розпочав роботу мобільний сервісний центр МВС

Поділитися

В шести населених пунктах Тернопільської області: м. Заліщики, смт. Мельниця – Подільська, м. Шумськ, м. Почаїв, м. Бучач та м. Бережани працював мобільний сервісний центр МВС.
Де громадяни, не затрачаючи ані часу, ані коштів на те щоби доїхати до найближчого сервісного центру мали змогу швидко та зручно замінити посвідчення водія та зареєструвати, перереєструвати, зняти з обліку транспортні засоби.
Відстань від зазначених населених пунктів до найближчих сервісних центрів МВС області складає від 30 до 70 км, тобто – це надзвичайно зручна послуга.
Вже за перші дні роботи мобільного сервісного центру на Тернопільщині здійснено 19 реєстраційних операцій, 15 громадян мали змогу здійснити заміну посвідчення водія, прийнято 45 запитів на отримання довідки про наявність-відсутність судимості. Також, громадяни мали можливість отримати необхідні консультації.
Якість та швидкість надання послуг у мобільному сервісному центрі МВС області приємно здивувала відвідувачів.
Найближчим часом у Тернопільській області, МСЦ МВС працюватиме в решті населених пунктів, за попередньо оприлюдненим графіком.
Інформацію про роботу мобільного сервісного центру МВС області можна отримати на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua та за телефоном (044) 290-19-88.

Як отримати посвідчення водія вперше?

Гурт “Гайдамаки” відзняв відео на нову пісню “Не ходи”