Тернопіль готується до зустрічі з Героєм України

Поділитися

Неперевершений український майстер художнього слова, Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т. Г. Шевченка Анатолій Паламаренко стане спеціальним гостем фестивалю «Співоче поле. Тернопіль», який відбудеться 13-14 травня. Цю новину з радістю повідомили організатори грандіозного мистецького дійства, приуроченого Дню Матері.
Анатолій Несторович завжди збирав багатотисячні глядацькі аудиторії, Полум’яним словом Кобзаря він запалював на подвиги захисників столичних барикад під час Революції Гідності.
У репертуарі читця – твори Остапа Вишні, Павла Глазового, Миколи Гоголя, Івана Нечуя-Левицького, Олександра Довженка та інших українських і зарубіжних письменників. Особливе місце у творчій роботі артиста займає Шевченкіана, над якою він працює усе своє життя.
В одному з інтерв’ю Анатолій Паламаренко якось сказав: «Робити подарунки мені завжди подобається набагато більше, ніж отримувати їх». Можливо саме це й спонукало Героя України до візиту у Тернопіль. Адже його виступ на сцені Співочого поля, й справді, буде величезним подарунком усім тернополянам та гостям міста.

“Тартак” завітає до Тернополя у ювілейному турі

Скандального архієпископа-гуляку Мстислава повернули до УАПЦ