У Бучачі обікрали хлопця із Бобулинців

Поділитися

Неприємністю закінчився відпочинок у Бучачі для 27-річного мешканця села Бобулинці. Молодика обікрали в одному з місцевих барів.

Потерпілий звернувся за допомогою до поліцейських. Розповів, що з кишені куртки пропали три тисячі гривень та понад двісті доларів. Поліцейські з’ясували усі обставини та розшукали злодія.

Крадіжці передувала випивка ще й бійка. У компанії разом з потерпілим перебував мешканець Чорткова. Під час гулянки, молодики добряче випили, а згодом і посперечалися. Слово за словом і конфлікт переріс у шарпанину. Чортківчанин ще раніше помітив, що у нового знайомого цілі кишені готівки, тож під час бійки спритно витяг гроші з кишень. Допоки тривали з’ясування відносин, злодій непомітно втік.

Усі гроші мешканець сусіднього району витратив на власні забаганки. Тож коли його розшукали працівники поліції, у нього не залишилося ані гривні чужої готівки.

Тепер доведеться відповісти за скоєне. За фактом злочину відкрите кримінальне провадження згідно статті 185 ККУ, повідомляє Відділ комунікації НП Тернопільської області

Як українці розбили росіян

1 травня іномарка збила чоловіка біля Вільшанки